Duyncroftslide 1 Duyncroftslide 2 Duyncroftslide 3

Bungalow

« overzicht bungalows 12Herenweg 282, Egmond aan den Hoef

Bungalow 12
Type bungalow : Vrijstaand
Vraagprijs : € 125.000,- k.k.
Slaapkamers : 1
Woonoppervlakte : 50 m2
Inhoud : 140 m3
Kaveloppervlakte : 200 m2
Bouwjaar : 1982
Erfpacht : € 1725 per jaar
Parklasten : € nvt
Isolatie : redelijk
CV : ja
Schuur / berging : ja
Parkeerplaats : eigen parkeerplaats nabij de bungalow
Geschatte huuropbrengst : € nvt
Contactformulier »

Algemeen :

Buitenkans!

Kom heerlijk tot rust in deze vrijstaande stenen bungalow met eigen parkeerplaats. De bungalow is voorzien van vloerverwarming in combinatie met radiatoren. De woonkamervloer is afgewerkt met leistenvloertegels. De zijdeur -en schuifpui zijn voorzien van een hordeur, de badkamer en slaapkamer zijn voorzien van raamhorren. Het dakraam beschikt over een op afstandbedienbare verduistering en de schuifpui over een elektrisch bedienbaar zonnescherm. Het slaapkamerraam is voorzien van een elektrisch bedienbaar buitenscreen. De buitengevels aan de zuid- en westzijde zijn in 2018 opnieuw gevoegd. De vrijstaande berging is voorzien van elektra, betonnen vloer en een elektrische waterpomp op een bron. In de extra kunststofberging kunnen desgewenst stoelen en kussens worden opgeslagen.

Enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact met ons op!

Indeling :

begane grond : Entree, meterkast, slaapkamer, badkamer voorzien van inloopdouche, badmeubel, zwevend toilet en handdoekradiator, inpandige bergruimte met wasmachineopstelling en aluminium trap naar de vide, woonkamer met open keuken en schuifpui naar het terras.
verdieping : Knusse vide met HR-combiketel opstelling.

Bijzonderheden :

Heerlijke tuin met 2 zonneterrassen, De bungalow staat op erfpacht, het erfpachtcontract loopt nog 78 jaar en zal tussentijds (buiten het CBS consumenten prijsindexcijfer) niet verhoogd worden. Permanente bewoning en verhuur is niet toegestaan.

Foto's :

Bungalow 12_plaatje 1 Bungalow 12_plaatje 2 Bungalow 12_plaatje 3 Bungalow 12_plaatje 4 Bungalow 12_plaatje 5 Bungalow 12_plaatje 6 Bungalow 12_plaatje 7 Bungalow 12_plaatje 8
Bungalow 12 |